Gunnar Tenge - GIS-konsulent
www.tenge.no

Forside
Firmaet er et enkeltpersonforetak som startet opp 16. januar 2004 og holder til på Ås i Akershus ( adresse på forsiden ).

Etter det siste tiårets omfattende arbeide med å bygge opp en geografisk infrastruktur i Norge, står vi nå på spranget til å ta ut de store gevinstene i nær sagt allslags saksbehandling som har med stedfestet informasjon å gjøre. Dette gjelder både effektivisering og kvalitet. Som GIS-konsulent ønsker jeg å tilby kunder min assistanse for å ta i bruk de mulighetene som har åpnet seg. I tillegg er det gøy jobbe med det og gøy å undervise i.

Jeg har 15 års erfaring med Geografiske Informasjonssystemer (GIS) fra Norsk Institutt for Skog og Landskap. Min erfaring omfatter utvikling, organisering, produksjon, analyseoppdrag, forelesninger, veiledning, brukerstøtte, prosjektledelse, ledelse, brukerkontakt, konferansedeltakelse, konferansearrangørarbeid, strategiarbeid, foredrag og kursledelse.

Fra nytt om navn i Posisjon, feb 2004: Gunnar Tenge (f. 1963) er utdannet sivilingeniør i informatikk fra Manchester, England, 1987 og har Pedagogisk seminar fra Blindern, 1989. Etter endt utdannelse har han jobbet ett år hos Kværner Engineering, ett år som lærer på Nadderud vgs. og de siste 15 årene har han jobbet på Norsk Institutt for Jord- og Skogkartlegging (nå Skog og Landskap) med GIS. Han har også undervist i GIS på NLH (nå UMB) de siste 14 årene.

Fra attesten fra NIJOS: Mye brukt foredragsholder og kursleder. Noe han har likt svært godt og fått gode tilbakemeldinger på. Behersker engelsk godt. Vært en nøkkelperson innen fagfeltet GIS. Han kjenner ESRI programvaren meget godt. Han er en ryddig, samarbeidsvillig og positiv person, arbeider selvstendig og gjennomfører oppgavene sine.

                                                     2004